Ook Nassir Maachi bij Cambuur

SC Cambuur-Leeuwarden en Nassir Maachi hebben overeenstemming bereikt over een drie jarige verbintenis. De 22 jarige vleugelspits stond nog voor een seizoen onder contract bij FC Utrecht, maar heeft in overleg met FC Utrecht zijn contract ontbonden en komt hierdoor transfervrij over naar SC Cambuur. Maachi was vorig seizoen door FC Utrecht uitgeleend aan Dordrecht’90 en speelde voor die club 38 wedstrijden en scoorde daarin elf keer. Voor FC Utrecht speelde hij 12 maal in de ere-divisie en hij was in die duels 3 maal trefzeker.
Robbert te Loeke heeft ook overeenstemming bereikt met SC Cambuur om als tweede keeper te gaan fungeren, nu de huidige 2e doelman, Ale Geert de Vries voor een jaar is verhuurd aan AGOVV. De 19-jarige Te Loeke komt over van de reserves van Weder Bremen en heeft in het verleden ook bij FC Utrecht gespeeld. Hij tekent voor een jaar met een eenzijdige optie voor SC Cambuur voor een eventueel tweede jaar.
Sander Fischer komt over van NAC Breda. Fischer maakte in mei zijn debuut voor NAC Breda in de play-off wedstrijd met NEC. De 19-jarige verdediger tekent een contract voor 1 jaar met een eenzijdige optie voor SC Cambuur voor een eventueel tweede jaar.
SC Cambuur hoopt voldoende externe financiers te vinden om Rudy Jansen van Excelsior nog een jaar te huren. Met de eventuele komst van Jansen, is de selectie van SC Cambuur zo goed als rond voor het komende seizoen.


Eerder legde SC Cambuur al Ruud ter Heide (AGOVV), Paul Beekmans (FC Den Bosch), Danny Guijt (RBC Roosendaal), Anco Jansen (FC Zwolle) en Michael Jansen (Feyenoord) vast.

Bron : www.cambuur.nl

1 opmerking:

Arend zei

Wil je meer lezen over Cambuur? Dat kan hier: https://cambuurwatch.wordpress.com/2015/10/10/trots-van-het-noorden/